Lesaanbod

Opleidingen over het konijn

Ben jij konijnenbaasje of werkzaam als dierverzorger, paraveterinair, konijnentrimmer, konijnendeskundige of ander beroep waarin je werkt met konijnen en wil je een verdiepingsslag maken in je kennis over konijnen? Leer dan met ons mee bij Cunicologie, Leergroep konijnen. Wij werken in modules op verschillende kennisniveaus zodat iedereen zijn kennis kan vergroten. Geen kant-en-klaar pakket met verplichte afnames, maar studeren in je eigen tempo in de route die jij wilt!

Flexibel leren, dat vinden wij erg belangrijk. Zonder extra kosten uiteraard! We hebben veel lessen ingepland zodat er altijd wel een lesmoment is dat past in jouw agenda. Al onze lessen zijn klassikaal, dus ook de online lessen. Wij hechten namelijk veel waarde aan persoonlijk contact waar tijd en ruimte is voor vraag, antwoord en gezonde discussies.

Niveau

Beginner Medior Gevorderd

Controle

Jij bepaalt je tempo en modules

Locaties

Amersfoort, Breda en Heemskerk

Onze opleidingen

Wij hebben een pad voor je uitgestippeld wanneer je het diploma Cunicoloog of vakdiploma Vachtverzorging wilt halen. Ook voor deze opleidingen geldt, leer in je eigen tempo en kies zelf wanneer je de modules volgt.

OPLEIDING TOT CUNICOLOOG

Leer met ons mee en wordt Cunicoloog

Lees meer

VAKOPLEIDING KONIJNEN TRIMMEN

Trimmen met respect voor gezondheid en welzijn van het konijn

Lees meer

Onze modules